Danny Vandijck

UITGESTELD TOT NADER TE BEPALEN DATUM

Lokaal Project Tienen


Vermits Fleur de Lys er ook naar streeft om steeds een lokaal project te steunen hebben we beslist om een selectie te maken van projecten die in aanmerking komen via een “Steunaanvraag”:

De punten die voor ons belangrijk zijn om in aanmerking te komen:

- Lokaal project/vzw: Tienen en deelgemeenten

- Niet gesubsidieerd

- Kinderen/jeugd als doelgroep

 

Je kan als organisatie hiervoor t/m 31-MAART-2020 je kandidatuur stellen via mail naar: 

guido@matthyns.eu die je de nodige vragenlijst zal doorsturen.


of via onze pagina:


Mihajlo Jovičin


Mihajlo werd geboren op 4 juni 2007 en woont in Servië, in een kleine stad genaamd Sefkerin. Hij is 12 en gaat naar de 6e klas. Mihajlo heeft 2 oudere broers. Mihajlo heeft moeite met  studeren, schrijven en lezen vanwege zijn extreme dioptrie van rond de –22.

Hij traint atletiek, is hyperactief, sociaal en hoewel hij geen oor heeft voor muziek zingt hij graag en gaat hij naar het koor op school. Mede door zijn uiterst hoge dioptrie is hij ook laat in zijn mentale ontwikkeling en hoewel hij met zijn generatie naar school gaat, neemt hij deel aan een speciaal programma.

Een deel van de opbrengst van “Laat Ons Zingen” zal gereserveerd worden voor de behandelingen die Mihajlo nodig zal hebben in de loop der jaren zodat er hopelijk op zijn 18e een operatie kan plaatsvinden.

 

The Order of the Fleur-de-Lys


De Ancient and Noble Order of the Fleur-de-Lys gaat terug tot de tijd van de Tempeliers, en werd in 1439 opgericht door René D’Anjou, toen Koning van Jeruzalem, Napels en Hongarije.


Zij werd ook een soort privé leger van D’Anjou met als opperbevelhebber John de Montgomery van waaruit ook de “Garde d’Ecosse” is ontstaan. De Orde heeft sinds 1880 geen militaire functie meer en is nu een Orde van mecenaat en Chivalry: “Honour above self. Duty above wealth, Justice above Law, and Truth above all”. Door de eeuwen heen hebben talrijke Koningshuizen en befaamde families zoals De Medici en de Sforza’s hierin gezeteld. De voormalige Sovereign Grand Commander was Koning Leopold III. De huidige Grand Commander is Comte Eric Hugh Montgomery de Montgomery.


Descendant of Alexander Seton of Montgomery.

6th Earl of Eglinton.


Links

Affiche

Sponsor

boekje

Sponsors

Danny Vandijck

Life Coach, Consultant, Project Manager, Trainer, Start-up Coach, Website Designer and developer, Musician, Sing- and songwriter


Contacteer:

Danny Vandijck

Address:

Gozewijnstraat 14, 3300 Goetsenhoven (Belgium)

Email:

danny@faith-and-days.com

Phone:

+32 (0)473   92 26 75

Copyright © All Rights Reserved